fbpx
Mavic Air 2

Vestlandstur – Del 1: Vøringsfossen og Kjeåsen

Jeg tok meg en alenetur til Vestlandet for å teste ut nytt turutstyr. Men også for å kunne drone litt med min DJI Mavic Air 2 og teste ut Insta360 One X på en sugekopp med GorillaPod-arm festet på panseret på bilen min.

Alenetur til Vestlandet

21. juli satt jeg «snuta» mot Vestlandet. Med meg hadde jeg tatt med meg en rekke nye turprodukter som skulle testes ut for første gang. I tillegg til min DJI Mavic Air 2, Osmo Pocket, iPhone X, Huawei P40 Pro og Joby sin sugekopp med gorillapod-arm.

I del 1 er jeg innom blant annet Vøringsfossen, Valursfossen og verdens mest utilgjengelige sted, Kjeåsen, før jeg slo opp teltet mitt på Ringøy Gård, hvor jeg kunne nyte utsikten av Hardangerbrua.

 

Med på turen var blant annet følgende produkter fra Fjellsport.no

Få med deg neste episode

Abonner nå for å få med deg del 2 og andre nye episoder av Teknologi og natur, samt andre videoer.