fbpx

Daglig leder i Trigger, Preben Carlsen.

Verdensmester i Content Marketing

Til episode 10 av #MediaPuls, fikk vi besøk av Preben Carlsen fra Trigger kom for å diskutere Content Marketing, Native Advertising og engasjerende kommunikasjon.

Etter å ha nevnt Trigger i nesten samtlige episoder så langt av MediaPuls, var det på sin plass å invitere Preben Carlsen fra Trigger til studio. Ikke for å diskutere og gratulere Trigger med sin verdensmester-tittel, men for å diskutere det som er på leppene til hele mediebransjen om dagen; innholdsmarkedsføring. Content Marketing. Native Advertising og «kommunikasjon som engasjerer mennesker i hverdagen».

I tillegg til innholdsmarkedsføring, står det også andre spennende temaer på agendaen. Chul Christian Aamodt skrev en kronikk i Medier24.com for kort tid tilbake om samarbeidet som pågår mellom mediehusenes redaksjonelle og kommersielle avdelinger. Som salg- og markedsdirektør opplevde at han måtte bruke penger på annonser for å få pressemeldingene sine på trykk. Stemmer virkelig det?

Foruten SoundCloud, kan du høre og abonnere på MediaPuls på iTunes, og samtlige episoder med lenker til de sakene vi snakker om finner du også på MediaPuls.no.

Podkast i vinden

I episode 11 har vi planer om å diskutere podkast-trenden. Hvor ofte lytter du selv til podkaster i løpet av en uke?

[polldaddy poll=9194074]

Foto: Trigger