fbpx
MacBook Pro

Verdens feteste klikker og verdens mest bærekraftige smarttelefon

Ny episode av «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter». Spilt inn på min 50 årsdag. Jeg har tatt med meg en Chromebook, et par smarttelefoner og en tannbørste, mens Eirik har testet en ny samhandlingsplattform, fått lekt seg litt med sin nye MacBook Pro og fått seg ny presentasjons-klikker. 

Oppgradert februar

Eirik har fått seg ny klikker. Jeg har fått meg ny tannbørste med kunstig intelligens. Eirik har fått lekt seg litt nå med sin nye Apple MacBook Pro, mens jeg har lekt meg med en Chromebook fra Lenovo. Og så har jeg testet ut Samsung Galaxy S21 FE og Fairphone 4. Smarttelefonen som er verdens mest bærekraftige. Eirik har derimot kommet over enda en god plattform for effektiv samhandling.

Episoden ble spilt inn 16. februar. Samme dag som undertegnede fylte et halvt århundre.

Lenker til alle produkter vi har snakket om finner du på Facebook-gruppen «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter».

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Innhold: