fbpx

Et par apps og pay-as-you-go SIM-kort for databruk i utlandet

Skaff deg kontroll over mobilkostnadene

Et par apps og pay-as-you-go SIM-kort for databruk i utlandet

Det koster kanskje mindre å sørfe i Sverige eller Danmark i år sammenlignet med fjoråret, men fortsatt koster det kroner – og jo lenger unna gamle-landet du drar, desto dyrere kan regninga bli når ferien er over hvis du ikke skaffer deg kontroll over kostnadene.

Pay-as-you-go SIM-kort

I september 2010 skrev jeg en bloggpost om en WIKI som er etablert for å gi deg oversikt over hvilke tilbud forskjellige land har hva gjelder SIM-kort du kan kjøpe for databruk til din iPhone, iPad, 3G-modem, etc. Før du stikker til Spania eller hvor du skal, så vil jeg anbefale deg å sjekke ut Pay-as-you-go-sim-with-data-Wiki.

Apps som passer på og komprimerer for å spare

«There is an app for that!» – og det stemmer. Om du kjøper deg et SIM-kort eller ikke for ditt databruk i utlandet så lønner det seg uansett å prøve å få det meste ut av investeringen din. Jeg har funnet frem to apper som optimaliserer databruket ditt:

En Wiki og to app – skulle gi deg kontroll over kostnadene, samtidig som de blir lavere også ved å kjøpe riktig og billig SIM-kort, kombinert med god komprimering for å skvise maksimalt ut av abonnementet!