fbpx

UnRoll.me samler nyhetsbrev til én epost

UnRoll.me samler og konsoliderer epost-nyhetsbrev og abonnement til én og samme daglige, ukentlige eller månedlige epost.

Unroll.me er et enkelt verktøy som hjelper deg få kontroll over epost, og da spesielt nyhetsbrev og andre eposter du har abonnert på. I stedet for at samtlige eposter dukker opp løpende i din epost-klient, samler UnRoll.me alle disse epostene i én og samme epost – som en oppsummeringsepost. Via UnRoll.me kan du gjennom et enkelt klikk velge om du vil avslutte abonnementet, «rulle» det opp til UnRoll.me, eller beholde eposten som normalt.

UnRollMe-roll-unsubscribe-keep-HansPetter

UnRoll.me er gratis, og registeringen er unnagjort ved å skrive inn epost-adressen din, og deretter godkjenne tilgangen. Tjenesten fungerer for Gmail, Outlook.com, Hotmail, Yahoo, iCloud og flere andre skybaserte epost-tjenester. Det fungerer derimot ikke på tvers av flere konti samtidig,  men du kan registrere deg for Unroll.me med hver av dine e-postadresser. Godkjenningen via Gmail – som jeg benytter meg av – foregår via OAuth, som jeg forstår er en sikker godkjenning. Det gjelder derimot ikke for iCloud og andre, hvor du faktisk vil gi fra deg påloggingsinformasjonen din til UnRoll.me. Sikkert for Gmail-brukere, usikkert for andre. Så er du herved advart!

Alle nyhetsbrev samles i en oversiktlig mail, som jeg mottar hver morgen.

Alle nyhetsbrev samles i en oversiktlig mail, som jeg mottar hver morgen.

Bli informert om nye nyhetsbrev

Via UnRoll.me-appen (iOS-lenke) kan du få «notifications» om det dukker opp nye eposter du kan avslutte å abonnere på (unsubscribe), samle på i UnRoll.me (Roll up) eller beholde i innboksen. Kan være kjekt å ha «liggende«, for jeg har til tider måtte gjøre store «ryddeoppdrag» når jeg ikke har brukt UnRoll.me på en stund. Da er det kjekt å bli påminnet om det løpende via mobilen din. Du bestemmer selv når du ønsker å motta UnRoll.me-mailen; daglig, ukentlig eller månedlig – og om du ønsker å motta eposten tidlig om morgen, midt på dagen eller sent på kvelden.

Email doesn’t have to suck!

Ta en kikk på videoen under så kan du se for deg selv hvordan UnRoll.me-appen kan hjelpe deg å få kontroll over innboksen igjen.

Andre aktuelle verktøy:

Bruker du noen av disse verktøyene? Har du noen anbefalinger og erfaringer? Del de gjerne. Tror det er mange som sliter med for mye epost, så del gjerne tipset videre.