fbpx
Pixel 7 Pro

Unboxing Google Pixel 7 Pro

Den første (og største) Google-telefonen som er tilgjengelig i Norge, er muligens også markedets beste. 

Endelig. Ikke et sekund for tidlig. Google har sluppet Pixel-telefonene i det norske markedet.

Da Google Norge lurte på om jeg ville teste ut de nye Pixel-telefonene var jeg ikke vanskelig å be. Og siden jeg er en aktiv flaggskip-entusiast, var det naturlig å pakke opp og teste ut Pixel 7 Pro, som mest av alt konkurrerer med iPhone 13/14 Pro Max og Samsung Galaxy S22 Ultra, først og fremst.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Det bør ikke komme som en overraskelse at det er først og fremst kameraene jeg er mest av alt interessert i. Og enda mer spesifikt hvor god den er til å filme filmatisk. Hvor gode mikrofoner den har, hvor god bildestabilisatoren er og hvor lenge batteriet varer. Og hvor lang tid det tar å lade den opp igjen.

Der Google kommer til kort med hardwaren sies det at de tar det igjen på programvaren. Derfor gleder jeg meg også til å teste ut alt av kunstig intelligens telefonen kan skilte med; for å fikse gamle uskarpe bilder blant annet.

En litt mer omfattende test kommer etter hvert. I mellomtiden kan du lese Tek.no sin omtale, som ga telefonen 9/10, og kaller Pixel 7 Pro Samsungs verste mareritt.