fbpx
Google Home

Unboxing av Google Home Max

Endelig kunne jeg plukke opp Google Home Max på butikken. Markedets beste smarthøyttaler kommer snart til Norge og på norsk.

For et år siden kom Google Home inn i huset vårt, og kort tid etter fikk den besøk av først en Google Home Mini og deretter en til. 24. mai kunne jeg endelig «unboxe» Google Home Max som er mye større og låter mye bedre.

Ikke bare høyttaler, men smarthøyttaler

Men det holder ikke bare å være stor og låte bra. Dagens høyttalere bør også være smarte, og enn så lenge (er min påstand) at Google har kommet lengst med å «putte» kunstig intelligens inn i sine høyttalere.

Les også: Apple HomePod skuffer stort

 

 

Jeg kjøpte min på eBay. Snart får du kjøpt den – på norsk – i norske butikker også.

Kommer vel en sak om ikke så lenge hvor jeg har fått testet Google Home Max også.