fbpx
kunstig livmor

Ufiltrert og uredigert ukeslutt – 20 – Kunstige livmorer og kunnskapsløse politikere

Båtferie i den svenske skjærgården, 17. mai, opprop mot skjermtid, forbud mot kunstig intelligens, ektogenese og falske livmorer for å utvikle syntetiske embryoer og mennesker.

Pleasure and Business in Sweden

Tirsdag kveld etter jobben, satt vi kursen for svenske Fjällbacka, hvor et vennepar av oss har båten sin. Og selv om mini-ferien og 17. mai startet med litt vind, ble været bare bedre og bedre for hver time som gikk. Rart å tenke på at jeg gikk på langrennski opp til Høgevarde i Norefjell lørdag 13. mai og at jeg badet i sjøen under en uke senere.

Fredag 19. mai lå vi til i Smøgen, hvor jeg gjennomførte et par kundemøter, før jeg fant meg en liten «spot» for meg selv hvor det ikke blåste, og hvor jeg kunne spille inn ukens episode uten å være til sjenanse for andre.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Natt til søndag la båten til ved Hästvam og fikk den perfekte avslutningen på en nydelig (mini)ferie, hvor vi fikk både slappet av, kost oss, badet, solet oss og jobbet litt.

 

Fattige 13 grader i vannet er ikke mye. Men det var verdt det.