fbpx

BassJump fra TwelveSouth gir deg skikkelig grom lyd til din MacBook!

Reise-bass til Mac’en din

BassJump fra TwelveSouth gir deg skikkelig grom lyd til din MacBook!

TwelveSouth er en av mine favorittprodusenter av tilleggsutstyr til Apple produkter, og BassJumpen er på ingen som helst måte et unntak.

På reisefot eller på kontoret så er det ofte deilig med litt musikk, og enda bedre hvis det låter bra. Det er her TwelveSouth sin BassJump kommer inn!

Eksklusivt for MacBook

BassJumpen er utviklet eksklusivt for MacBook og drives kun via USB – for lyd og strøm. That’s it! Med egen programvare som du installerer på din MacBook kan du tilpasse bassen etter eget ønske. Du vil kort og godt oppleve en dramatisk forbedring i lyden på din MacBook – og BassJumpen er ikke større enn at den får plass i baggen din, og koster ikke mer enn at det ikke gjør noe som helst vondt i lommeboka.

På norske nettbutikker varierer prisen fra 730 til over 1,000 kroner, mens på TwelveSouth sin egen hjemmeside selges den for 69 dollar – eller 385 kroner eks moms.

Du vil ikke angre

BassJumpen trenger egentlig ikke så mye omtale – trust me – har du en MacBook og har lyst på bedre og mer fyldig lyd – kjøp deg TwelveSouth BassJump.

Filmen under er tatt opp med min iPhone 4 så ikke forvent det største lydbildet, men du vil uansett høre forskjellen:

MacLife mai 2010 omtale:

(det ENESTE de har å utsette på BassJumpen er at den bruker en av de to USB-portene du har…he,he)