fbpx
Bali

Disse produktene tok jeg med til Bali

Jeg drar aldri på ferie uten å ha med meg mye teknologi. Det meste blir brukt, mens noen få produkter kunne jeg kanskje lagt igjen hjemme. Her er oversikten over de 15 mest brukte produktene mine under årets ferie på Bali.

Første gang på Bali siden 2018

Mine to yngste barn, Hedvig og Gustav, min kone, Marianne og jeg, oppholder oss for tiden i Canggu. Et paradis for expats, digitale nomads, surfere og folk som rett og slett setter pris på alt det fantastiske Bali har å by på.

Som alltid, har jeg alltid med meg mye teknologi når jeg drar på ferie. Jeg har aldri vært tilhenger av mantraet om at “ferie = offline”. Tvert i mot. Ferie er derimot mye mindre jobb. Og mye mindre stress. Og hadde jeg tvunget meg selv til å være offline, så hadde jeg vært uber-stressa. Punktum. 

Nå skal det sies at jeg har tatt med meg for mye teknologi. Derfor nøyer jeg meg med å nevne de 15 produktene jeg mest av alt bruker mens jeg er på ferie … og ikke i en prioritert rekkefølge heller. 

Og bare for ordens skyld; ingen dyp, teknisk gjennomgang av produktene, kun en kort oppramsing. 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//