fbpx

Med Apple TV i møterommene kan du droppe den gamle VGA-kabelen!

Trådløse presentasjoner i møtene på jobben

Med Apple TV i møterommene kan du droppe den gamle VGA-kabelen!

Hvor mange møter har du ikke vært i hvor VGA-kabelen er for kort, VGA-pinnene er ødelagte og det at man må skifte kabelen mellom de forskjellige datamaskinene bare kludrer til hele møtet. Hvorfor ikke installere en Apple TV i møterommene som er tilkoblet enten flatskjermen eller videokanonen så kan du glemme hele kabel-røret!

AirPlay med Apple TV

Med andre- og tredje generasjons Apple TV kan du fritt bruke iPhone, iPad og alle Mac-laptops med siste OS til å overføre presentasjoner, dokumenter og alt annet innhold enkelt og effektivt trådløst via Apple sin AirPlay-teknologi.

Ingen flere kabler som ødelegger for et produktivt møte og hvem som helst i møtet kan enkelt dele sin skjerm uavhengig av kabel-lengder og adaptere. Med Apple TV tilkoblet det samme lokalnettet som de andre Apple-produktene kan hvem som helst i møtet dele sin skjerm, og dermed sitt innhold under møtet. Ikke koster det mye heller, Apple TV får du kjøpt for kun 799 kroner, og den medfulgte HDMI-kabelen plugger du enkelt inn i videokanonen eller flatskjermen i møterommet, og dernest er det bare å sette opp Apple TV-en i nettverket – enten via Ethernet-kabel eller via kontorets trådløse nettverk som de andre enhetene i møtet er tilkoblet. Med den siste OS-versjonen av Mac sitt operativsystem er det deretter bare å velge hvilken Apple TV du vil dele din skjerm med – tilsvarende med din iPhone eller iPad.

Enklere blir det jo nesten ikke…

Har du ikke siste OS-et til din MacBook kan du også benytte deg av AirParrot – koster kun 10 USD – og fungerer like enkelt.

photo credit: bengrey via photopin cc