fbpx

Nye poster, ny besøksrekord og mange nye følgere og likere!

September var på mange måter en skikkelig god måned

Nye poster, ny besøksrekord og mange nye følgere og likere!

September var en god blogg-måned for meg. Juli var naturlig nok en rolig måned – og en svært tragisk måned også, mens august ble for mitt vedkommende preget av ny jobb og en ettårs-feiring som ble fulgt opp av at bloggen ble hacket, tatt ned, oppreist i en naken utgave, for så å komme tilbake igjen i kjent drakt noen dager senere.

Kort fortalt økte antall besøk med over 20 prosent i september, mens antallet sidevisninger økte med nærmere 16 prosent. Min transittstoppfrekvens er noe ned fra august til september, men fortsatt altfor høy, noe jeg håper jeg klarer å gjøre noe med blant annet ved at jeg nå har lagt til WordPress-instikket WYRPP for å liste opp aktuelle artikler under mine blogginnlegg.

Facebook- og Twitter-status

Antallet nye følgere på Twitter økte med 264, mens jeg mistet 154. Dette var en økning av antallet følgere sammenlignet med august, men også en stor økning av antallet som sluttet å følge meg. Faktisk nesten en tre-dobling. Ingen dramatikk forøvrig, da mange av de som sluttet å følge meg var fra USA, og de fleste av disse var et resultat av en automatisert follower-kampanje. Ved utgangen av september hadde jeg 1,762 følgere.

Facebook-siden min økte med 42 nye medlemmer, mens jeg her mistet kun 2. Av de totalt 896 medlemmene Facebook-siden min hadde ved slutten av september gikk andelen av daglige besøkende opp med 13 prosent – til 804 daglige brukere i gjennomsnitt.

September ble også en god måned for appen min, som økte fra 468 nedlastninger i august til 497 nedlastninger i september – et daglig snitt på 17 downloads hver dag. Totalt har over 1,600 personer lastet ned appen min, hvorav nesten 1,000 downloads har blitt gjort i løpet av de siste to månedene.

Her er de mest leste postene i september:

 

Bilde: FreeDigitalPhotos.net