fbpx

Topp 10 tilleggsprodukter til iPad

Slik får du mest ut av ditt nettbrett til jobb og underholdning

Siden jeg gikk til anskaffelse av iPad i 2010 har jeg lest om alle andre «iPad killere» samtidig som min egen iPad-opplevelse har økt i kvalitet.

Nå har jeg akkurat skaffet meg «the new iPad» og oppgradert det fysiske tastaturet fra Logitech Zagg til det utrolige nydelige UltraThin tastaturet fra samme produsent. Det gav meg ideen til å samle mine favoritt-produkter som gjør bruken av min iPad bedre. Bedre til å ta med meg på tur, bedre til å jobbe med, bedre til å lære, bedre til å bli underholdt. Rett og slett bedre…

Klikk på hvert enkelt bilde under for å lese mer

Her er min topp 10 liste av tilleggsutstyr til iPad:

Jeg bruker til vanlig Execase fra Konnet som mappe til min iPad, fordi den beskytter like godt bak som forran, samtidig som den ikke legger nevneverdig tykkelse til selve iPad-en. I enkelte tilfeller hvis jeg skal kun ha med meg iPad i møter etc, så liker jeg å bruke Griffin sin mappe. Den beskytter enda bedre og har i tillegg egen lomme på innsiden til å holde på notater og visittkort. Jeg har alltid med meg to kabler til min iPad – den ene for å koble iPad-en til TV via HDMI, den andre for å koble den til en prosjektor via VGA.

Skal jeg på tur, og det ikke er en strømkilde i nærheten så tar jeg med meg min A-Solar veske med solcellepanel og god plass til både kabler og det jeg måtte ønske å ta med meg. Vesken inkluderer også batteriet som jeg bruker hele tiden, til å lade både iPad og iPhone samtidig. Skal jeg slappe av med et spill av og til – så fester jeg Fling joysticken til iPaden for økt spillopplevelse. Og i samme slengen kobler jeg til LabyrinthX høytaleren over Bluetooth for å få litt mer guffe på lyden.

Når jeg tegner på min iPad – ikke minst til presentasjonsformål – så bruker jeg alltid min Just Mobile stylus penn, og sammen med mitt nye tastatur fra Logitech så har jeg nå en ganske så god samling av produkter som til sammen gjør mitt iPad-bruk optimalt – for meg i alle fall.

Hvilke er dine favoritter?