fbpx

Det finnes utrolig mange gode spill til iPad nå - her er månedens favoritter.

Top10 iPad-spill i august

Det begynner å bli farlig mange gode spill til iPad nå – og disse Top10 her er KUN iPad spill, ikke iPhone spill jeg har lastet ned på iPad…

Dette er Top10, men ikke i rangert rekkefølge – det klarte jeg rett og slett ikke, for jeg spiller disse spillene her titt og ofte, og velger spill ift humør, tid på døgnet og feks hvor jeg befinner meg (ser teit ut om en 38-åring spiller Real Racing på en flytur og sitter og vrir frem og tilbake på en iPad som et ratt feks…he,he)

Derfor er listen sortert alfabetisk og fordelt i kategori (så godt jeg klarte det):

Racing:

Arcade:

Card:

Strategy:

Hvis jeg MÅTTE velge ETT spill AKKURAT nå som jeg liker bedre enn de andre, så må det i dag bli Chopper 2…..med RealRacing på en sterk andreplass …..