fbpx

Ditt beste kamera ble enda bedre med vidvinkel, fiskeøye og makro

Test: Olloclip 3-i-1 objektiv for iPhone 4

Ditt beste kamera ble enda bedre med vidvinkel, fiskeøye og makro

«Det beste kameraet er det du alltid har med deg!», og mobilen din er med deg nesten over alt, til alle døgnets tider.

SISTE NYTT: OlloClip er nå tilgjengelig i Norge via iDings.com for 650 kroner!

Jeg har vært så heldig å få tak i 3-i-1 objektivet for iPhone 4 og 4s fra det amerikanske selskapet Olloclip. Produktet er dessverre ikke til salgs i Norge ennå, men du kan kjøpe det fra selskapet selv. I tillegg har Olloclip-objektivet nå nylig blitt tilgjengelig i Apple Store-butikkene i USA og Canada for de som skal ta turen over til «uniten«. Både norske og nordiske distributører skal være på plass etter hvert fortalte Patrick i Olloclip (som har familie i Sverige og Norge, og som har vært på besøk i Norge, men bare i Narvik).

Hvordan er Olloclip i bruk?

Olloclip er lekende lett å bruke, og liten og lett å ta med når du skal ut på tur, på konsert, på ferie, i selskap eller til hvilken som helst anledning hvor du kommer til å ta et bilde eller filme litt.

Olloclip kan selvsagt brukes til både stilbilde og film og tilsvarende objektiver til tradisjonelle fotoapparater koster en formue sammenlignet med denne enkle – men sofistikerte løsningen her. Noen vil kanskje synes at 69,99 USD (ca 420 kroner eks frakt etc) er mye å betale for et tilleggsprodukt til iPhone, men med tanke på hvor mye oftere du kommer til å ta bilder og film med den her sammenlignet med ditt speilreflekskamera som du kun bruker i de «store anledningene» så er nok kostnaden mye lavere per bilde for dette objektivet.

Fakta:

Konklusjon:

Jeg synes bildene og videofilmen under sier det meste, og mer enn hva jeg kan skrive i ord, men det er uansett ikke tvil om at dette er definitivt et produkt jeg varmt kan og vil anbefale til alle som liker å filme og ta bilder med sin iPhone. Dyrt å betale 420 kroner for tre objektiver, synes du? Jeg synes ikke det. Til det er bruksområdene og kvaliteten på både produktet i seg selv og bildene som Olloclip hjelper deg å ta mer enn tilfredsstillende . Dette ble raskt mitt favoritt tilleggsprodukt til min iPhone. Dermed basta!

Videotest:

Bildetest:

Bilder tatt med Olloclip – blanding av makro, fiskeøye og vidvinkel, og noen justert via Instagram. Redusert oppløsning.
Klikk på bildet for full oppløsning.