fbpx

Dette er uten tvil den beste batterikappen til iPhone 4!

Test: Exolife Exogear iPhone 4 batterikappe

Dette er uten tvil den beste batterikappen til iPhone 4!

Jeg er en stor fan av batterikapper til mine telefoner, og har hatt stor nytte og glede avaigo som gjør samme jobben som Exogear – men da til iPhone 3G og 3Gs. Utover å være laget for iPhone 4 er i tillegg Exolife sin Exogear enda bedre – og det av flere grunner:

Eneste ulempen hvis du vil med Exogear er at den ikke beskytter like godt, men fordelene overgår ulempene for meg, da telefonen fortsatt blir nesten like liten i hånden, og dermed også like god å holde i. Hos gjengen i Engadget er også Exogear deres klare batterikappe favoritt, og jeg finner ingen grunn til å ikke være enig med de!

Design

Exolife sin Exogear leveres i tre deler;

Som sagt så er Exogear liten og nett – veier lite, og gjør egentlig veldig lite for å få telefonen din til å så større ut. Faktisk er størrelsen det mest imponererende med Exogear; den sier den skal doble batterikapasiteten på din iPhone 4, og det er også nesten sanheten. Ikke helt en dobling, men heller ikke langt unna!

Telefonen din blir selvfølgelig noe større med Exogear tilkoblet, men det må man nesten forvente. Litt lengre og litt høyere, men det er forsvinnende lite med tanke på hva Exogear gir i forlenget batterikapasitet, som feks kan komme veldig godt med på lange treningsturer med Run Keeper eller andre treningsprogrammer kjørende – eller feks på en lengre flytur hvor du skal slå ihjel litt tid med filmer og podcaster.

Lett å ta i bruk

Det er ikke vanskelig å koble til Exogear – først tilkobles telefonen til selve «understellet» og så settes rammen på plass. Rammen taes enklest av igjen fra bunn av, når du skal operere iPhone 4 uten Exogear.

På undersiden av batterikappen finner du en liten gummiknapp som du drar ut for å få tilgangen til USB-porten for lading og synkronisering. Exogear bruker mini-USB tilkobling. Den andre knappen er for å slå av og på enheten – for lading av din iPhone 4.

Når du trykker på av/på knappen vil en lysdiode på bakskjermen lyse, og lengden på lysstrålen indikerer hvor mye batteri det er igjen på Exogear.

Exogear Exolife er et gjennomført godt produkt, hvor design og ytelse er virkelig satt i fokus. Se feks bare på den lekre detaljen mellom batteriet og telefonen når det kommer til stålrammen – i samme stil og format, som gjør at det estetiske blir ivaretatt – slik at telefonen ikke mister mye av sitt preg.

Her er ikke beskyttelsesrammen rundt satt på.

Konklusjon

Exolife Exogear er et godt kjøp for alle som har lyst til å utvide levetiden på sin iPhone 4, og som setter pris på at telefonen ikke endrer design … iallefall nevneverdig. Exolife Exogear distribueres av Trend Distribution og har en veil pris på 599 kroner.

Kjøp Exogear hos Virex og skriv HansPetter.info i rabattkoden for å få 10 prosent rabatt!

Pluss  :-)

Minus  :-(

Nytte [Rating:6/6]

Enkelhet [Rating:6/6]