fbpx
kunstig intelligens

Teknologipositiv dommedagsprofet – Episode 48

Mens noen er teknologipositive (fra sidelinjen) er andre skeptiske fra scenen. Facebook gjør store endringer med Messenger og vurderer å fjerne Likes. Og matbutikken Kolonial.no begynner å selge dingser.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Teknologipositiv

FrPs nestleder er kritisk til elektriske biler, men teknologipositiv (fra sidelinjen). Det er også åpenbart 30 prosent av norske arbeidstagere.

Først ute med det siste

VG har vært i hardt vær store deler av 2019. «Giske-dansen» førte til den største fellelsen i PFUs historie. Men har det kostet VG i tapte lesere og inntekter? Dårlig omdømme til tross, det er ingenting som tyder på at VG har tatt skade av «Giske-gate».

Skal vi frykte eller fryde oss over kunstig intelligens?

Hvor smart blir kunstig intelligens. Hvor mye smartere enn menneskelig intelligens blir den kunstige, og er det noe vi bør frykte eller fryde oss over? For kort tid siden møtte Alibabas Jack Ma og Teslas Elon Musk hverandre i Shanghai for å diskutere og debattere blant annet kunstig intelligens. Elon Musk er kritisk. Jack Ma tror det er det beste som har skjedd oss.

Øvrige saker:

Aktuelle lenker fra episoden