fbpx
Fjellsport

Teknologi og natur i samarbeid med Fjellsport.no

Stolt og glad over at Fjellsport.no vil inngå et influenser-samarbeid med en middelaldrende asfalt-cowboy som meg.

Jeg er stolt av mine sponsorer

Skjult reklame og dårlig merking er fortsatt en utfordring i det norske influencer-markedet. I noen tilfeller handler det om forglemmelser, andre ganger at man kanskje tror det vil ha større effekt om det ikke fremkommer så tydelig at man er betalt for det bildet eller den videoen man publiserte – på egen blogg, på YouTube, Instagram, Snapchat, Facebook, osv. 

Vær stolt av dine sponsorer, skrev jeg i 2017: 

At et selskap velger å betale deg for omtale eller bruk av deres produkter, varer og tjenester bør du være stolt av! I stedet for å skjule eller merke dårlig, bør du heller skryte av det!

Og det skal jeg gjøre nå – for jeg har nylig inngått et aldri så lite samarbeid med Fjellsport.no – Friluftsbutikken med det enorme utvalget.

En annen scene å fortelle historier på

Siden koronakrisen førte til at samtlige av mine foredragsoppdrag ble enten kansellert eller satt på vent, har jeg savnet en scene å fortelle historier på. Gratis-webinarer har jeg mer eller mindre holdt meg unna. Derimot har jeg brukt en annen scene de siste månedene, til å fortelle historier.

Naturen har blitt min nye scene, hvor jeg har koblet testing av forskjellige teknologi-produkter, med naturopplevelser. Historiene har handlet om hvordan jeg sakte, men sikkert har oppgradert egne forutsetninger for å ha en god opplevelse i naturen, samtidig som jeg har brukt naturen som det fantastiske lerretet det er, til å eksperimentere med foto, video og lyd. Og tilhørende produkter. 

Teknologi og natur

Fjellsport har vært en gjenganger i flere av “Teknologi og natur”-videoene jeg har laget. Dels fordi andre anbefalte meg Fjellsport, men ikke minst fordi Fjellsport har levert en solid brukeropplevelse, basert på et omfattende utvalg av produkter, gode priser og ekstrem rask og billig levering gjennom Porterbuddy. 

Mikro-influencer

Så når Fjellsport vil inngå et kommersielt samarbeid, så blir jeg utrolig stolt og glad. Glad for at de vil bidra til å oppgradere mitt turutstyr. Stolt over at de velger å bli assosiert med meg. I tillegg synes jeg det er kult at de velger å gå for en ganske så annerledes “tur-entusiast”. En middelaldrende asfalt-cowboy som ikke har hundretusenvis av følgere på Instagram eller titusenvis av  abonnenter på YouTube. Men så er det kanskje nettopp derfor de gjør det. Fordi jeg kanskje kan inspirere andre nybegynnere til å komme seg ut i naturen, og da med rimelige og smarte produkter. 

Skjebne eller tilfeldigheter?

Gå inn på min YouTube-kanal og abonner, så får du med deg nye episoder av “Teknologi og natur” – som nå er produsert i samarbeid med Fjellsport.no – Friluftsbutikken med det enorme utvalget.