fbpx

Knust skjerm på fredag, levert på lørdag og returnert på søndag

Supportia fikser knuste iPhone-skjermer raskt og billig

Knust skjerm på fredag, levert på lørdag og returnert på søndag

Fredag kveld knuste jeg skjermen på min kjære iPhone 4 på vei til fredagspils med Gambit-gjengen noe som ble dokumentert og som engasjerte mange på Facebook, med en rekke tips om hva jeg burde gjøre og hvor jeg burde levere den til reparasjon.

Etter litt «Googling» på lørdag morgen fant jeg frem til et selskap som holdt til i Forskningsparken og som også hadde åpningstid på søndager, og etter å ha chattet litt online med Fridtjof fra Supportia på live-chat’en deres ble vi enige om at jeg skulle levere den senere på ettermiddagen på lørdag også ville de gjøre det de kunne for at jeg skulle kunne hente den på søndag (de holder åpent helt til klokken 20:00 på søndager).

Fra helvette til himmel på 24 timer

La det være sagt først – jeg følte meg raskt naken uten min iPhone, selv om det bare var for 24 timer. Derfor var gleden ekstra stor når det tikket inn ny statusmelding på support-tjenesten til Supportia som sa at telefonen var klar til å hentes. Klokken var da kvart på seks  søndagkveld.

20 minutter senere møtte Fridtjof meg utenfor Forskningsparken, og 1290 kroner fattigere hadde jeg telefonen min tilbake igjen i hånda, med ny skjerm og med skjermbeskyttelse på i tillegg.

Supportia gjør mye mer enn bare å skifte knuste iPhone-skjermer, og uten at jeg kan uttale meg direkte om noen andre tjenester de tilbyr, så var jeg i alle fall mektig imponert over kvaliteten på deres online-tjenester med live-chat funksjon, prisen på å få iPhone-telefonen min fikset, og ikke minst at de også holdt åpent på søndager.

Supportia kan jeg anbefale andre uheldige å benytte seg av når og hvis uhellet er ute! God service lønner seg, og når det heller ikke koster noe mer – tvert i mot mindre enn de andre jeg klarte å Google meg frem til, så er det vel ikke noe grunn til å velge noe annet, eller? ….

Disclaimer: Jeg betalte full pris på reparasjonen, og fikk ikke ekstra service fra Supportia for å skrive det her!