fbpx

Ny applikasjon fra StepStone gjør det enklere å finne ledige stillinger.

StepStone lanserer Android app for jobbsøker

Ny applikasjon fra StepStone gjør det enklere å finne ledige stillinger.

Alle de 2.000 jobbene på www.stepstone.no er nå tilgjengelige for jobbsøkere som bruker Android-baserte mobiltelefoner. Med den nye applikasjonen fra StepStone får kandidater raskt og enkelt tilgang på stillingsannonser. Det er nå mulig å søke etter ledige stillinger når som helst, uavhengig av hvor man befinner seg.

”Android tar en stadig større del av markedet og vi ønsker å være tilstede på de plattformene som er relevante for jobbsøkere. ’StepStone Job App’ har i en tid vært tilgjengelig for iPhone brukere, nå er applikasjonen også tilgjengelig for HTC, Motorola, Samsung, LG og Sony Ericsson brukere. Med applikasjonen for Android når vi ut til en enda større del av markedet” sier Markedssjef i StepStone AS, Eirik Steen Nøding.

Smartphone teknologi åpner for en rekke nye muligheter innen rekruttering. Blant fordelene er frihet til å søke etter ledige stillinger uavhengig av hvor man befinner seg, GPS funksjon som gjør det mulig å søke etter ledige stillinger i nærområdet, samt mulighet for å dele stillingsannonser med nettverk og venner.

30% vekst

StepStone.no er for tiden i sterk vekst og besøkes nå av 140.000 jobbsøkere hver måned, en økning på 30% fra samme periode i 2010. ”En stadig større andel besøker våre jobbportaler med mobile enheter og vi forbedrer nå opplevelsen for disse. For bedriftskunder av StepStone betyr lanseringen at de kan tiltrekke seg enda flere godt kvalifiserte kandidater” avslutter Eirik Steen Nøding i StepStone AS.

’StepStone Job App’ er tilgjengelig gratis både for Android og iPhone.

Om StepStone

StepStone ble grunnlagt i 1996, og er en av Europas største og ledende aktører innenfor online rekruttering, med mer enn syv millioner besøkende, og mer enn 70 000 stillingsannonser per måned. StepStone har som hovedmål å på best mulig måte bistå virksomheter med å rekruttere og å ta vare på deres viktigste ressurs; medarbeiderne. Dette gjør vi ved å benytte teknologi som bygger opp under virksomhetens to største utfordringer i dagens rekrutteringsmarked; bygge, drifte og vedlikeholde nettbaserte kandidatforum hvor virksomheter kan markedsføre seg ovenfor og tiltrekke seg kvalifiserte kandidater, samt å forbedre, effektivisere og profesjonalisere rekrutteringsprosessen gjennom teknologibaserte løsninger for rekruttering.

Globalt består StepStone av 400 ansatte i 11 land. Den norske virksomheten består av jobbportalene www.stepstone.no, www.deltidsjobb.no og www.statsjobb.no, hvor nærmere 20 medarbeidere hver dag har som sin primære oppgave å levere de beste talentene til arbeidsgivere som benytter seg av våre tjenester.

StepStone er et heleid datterselskap av Berlin-baserte Axel Springer AG.