fbpx

SproutSocial med Instagram-innsikt

Jobber du med sosiale medier til daglig er gode verktøy viktig. SproutSocial samler Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+ under samme tak. Nå også Instagram.

Noen bruker HootSuite, andre bruker Falcon Social eller andre «dashboard» for å håndtere flere sosiale nettverk i et og samme vindu. For meg ble det SproutSocial. Jeg begynte å bruke SproutSocial allerede i 2010, og har brukt det siden. Da stod det mellom det og HootSuite. Årsaken var knyttet til et langt enklere (subjektivt) grensesnitt og en mer forutsigbar betalingsmodell. Det var blant annet SproutSocial som hjalp meg å forstå hvordan jeg skulle forholde meg til Twitter. Siden den gang har Twitter blitt mye enklere å ta i bruk – og bruke, og samtidig har SproutSocial utviklet seg til å kunne håndtere langt flere sosiale nettverk i tillegg en rekke nye tjenester.

Les også: Verktøy for overvåking og kontroll i sosiale medier

Instagram siste «sosiale skudd» på stammen

For en kort tid tilbake introduserte SproutSocial støtte for Instagram, men da kun for å håndtere «strømmen» av meldinger.  Nå har derimot SproutSocial inkludert full innsiktsrapportering. Ikke like omfattende som det du finner hos Iconosquare, men til gjengjeld er alt tilgjengelig fra det ene og samme dashboardet.

SproutSocial-Instagram-rapport-oversikt-hanspetter

Fra SproutSocial får du nå en veldig god oversikt over din(e) Instagram-konto(er) med blant annet:

Du kan selv bestemme hvilken periode du ønsker å lage en rapport for, og rapportene kan således eksporteres både som PDF og CSV. Her er starten på Instagram-rapporten fra SproutSocial – og under bildet finner du link til hele Instagram-rapporten som jeg har eksportert som en PDF:

SproutSocial-Instagram-rapport-HansPetter

SproutSocial koster fra 59 USD per måned

SproutSocial-prisoversikt-hanspetter

Last ned hele Instagram_Profiles_Report_HansPetter.info_Sep_07_2015_-_Sep_28_2015 fra SproutSocial i PDF-utgave.

Hvilket Instagram-verktøy er din favoritt?

Disclaimer: Ingen av linkene er affiliate-lenker. SproutSocial har på ingen måter bedt meg om å skrive denne saken her, og jeg mottar således ingen fordeler ved å omtale SproutSocial i noen sammenhenger. Det foreligger ingen samarbeidsavtale mellom SproutSocial og meg selv.