fbpx

Sparrow er en email-klient som fort kan bli din nye favoritt!

Nydelig Twitter-aktig email klient til Mac

Sparrow er en email-klient som fort kan bli din nye favoritt!

Fra jeg fikk min MacBook Pro har jeg brukt Apple sin egen mail klient, men det kan det fort bli stopp på nå.

For kort tid siden ramlet jeg over Sparrow på Mac sin App Store (koster 55 kroner, men du kan laste ned gratis versjonen som fungerer kun med en Gmail-konto, samt at den gir deg litt reklame, og mangler et par andre funksjoner som feks IMAP støtte, kontaktgrupper, prioritets inbox, og et par andre funksjoner).

Mitt råd (om du har Gmail) er å gi Lite versjonen et forsøk først, og liker du hva du ser så er det bare å svi av 55 spenn – for det er den virkelig verdt.

En ting du vil se – om du har erfaring med Twitter klienten til Mac er hvor like de er hverandre, noe som helst sikkert ikke er en tilfeldighet. Se bildet under, så forstår du hva jeg mener:

Nederst til høyre på Sparrow ser du en liten pil – denne kan du klikke for å ekspandere mailen som illustrert under. Alternativt kan du dobbelklikke på den respektive mailen for å åpne den i et større vindu.

Sparrow 1.1 støtter nå IMAP, og gir deg dermed støtte for følgende email-kontoer:

En ting som er verdt å nevne – før du brenner av noen kroner på Sparrow, er at klienten IKKE har støtte for mapper, så trenger du det – og ikke vil bruke Mail klienten til Apple, kan du feks sjekke ut Postbox – også tilgjengelig fra Mac App Store – som koster 165 kroner.

Sparrow kan du laste ned her: