fbpx

Jeg er på jakt etter de gode sosiale media-historiene

Bli med i boka mi!

Jeg er på jakt etter de gode sosiale media-historiene

I arbeidet mitt med å skrive en bok om den sosiale webben (vil ikke si så mye mer nå) så er jeg på jakt etter bedrifter som har erfaringer de har lyst – og som de kan – dele med andre bedrifter. Jeg jakter etter de gode historiene, erfaringer og utfordringer og ikke minst hva som benyttes og hvorfor.

I spørreundersøkelsen under finner du 10 spørsmål, inkludert fire spørsmål som er fritekst. Her skal dine egne historier frem. Uten å avsløre for mye så er tanken min å flette inn utvalgte historier inn i boken for å øke aktualiteten og ikke minst gi eksempler til inspirasjon, motivasjon og ettertanke for bedrifter som kanskje i dag fortsatt ikke har kommet skikkelig i gang, eller som kanskje befinner seg i en læringsprosess og vil hente tips og råd fra andre.

Dette får du som takk for hjelpen!

Alle som svarer på alle spørsmål og som skriver om minst en egen positiv opplevelse/erfaring med bruk av ett eller flere sosiale medier og -nettverk, vil bli presentert på bloggen. Når undersøkelsen er avsluttet vil jeg starte arbeidet med å lage et nytt case som vil presenteres på bloggen hver uke. Selv vil jeg stå fritt til å velge ut de besvarelsene jeg vil bruke til boken. Som med alle andre bloggposter, vil casene bli behørlig annonsert via samtlige kanaler:

Det er med andre ord store muligheter for god eksponering som takk for hjelpen.

Innhenting av suksesshistoriene avsluttes i slutten av oktober. Målsetningen er å ha på plass første suksesshistorie fra november og fremover!

På forhånd tusen takk for hjelpen med å skape og dele suksess og erfaring, Hans-Petter

Har du problemer med å se undersøkelsen under, kan du klikke på linken her og gå til egen nettside for å besvare

 

 

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.