fbpx

Norges første e-bok om Sosiale Medier fortalt gjennom 14 norske store og små bedrifter

Sosiale Bedrifter i 2012

Norges første e-bok om Sosiale Medier fortalt gjennom 14 norske store og små bedrifter

Jakten på norske eksempler på bedrifter som har tatt i bruk sosiale medier er stor. Det finnes egne grupper om det på Facebook, vi skriver om bedrifter vi kjenner til på bloggene våre, og vi deler etter beste evne.

Etter et initiativ i september 2011 hvor jeg inviterte norske bedrifter til å la seg «intervjue» via SurveyMonkey, er nå e-boken klar.

14 norske – store og små – selskapers egne erfaringer, suksesshistorier, utfordringer og fokus på året vi nå nettopp har startet

Boken er på 76 sider, og foruten «Sosialintervjuene» med de 14 norske bedriftene, innholder boken også egne kapitler som tar for seg nettopp hva sosiale medier er, 25 gode grunner til å ta sosiale medier på alvor, hvorfor det er viktig å kunne måle effekten av innsatsen man gjør i sosiale medier, samt egne tanker og meninger om veien videre.

Mange av «sosialintervjuene» kan du lese helt gratis her på bloggen min, slik som historiene fra Microsoft, Scanpartner, Effect Bemanning, Farris BadSAS, med flere. Disse – sammen med 9 andre selskaper – er nå samlet sammen slik at du kan ta de med deg – på din iPad, Kindle, eller et annet nettbrett som leser ePub-formatet, eller PDF-formatet slik at du kan skrive ut boken, eller lese den på alle andre enheter du måtte ha.

Ikke bare, bare

Ambisjonen min var selvsagt å kunne tilbudt deg boken direkte fra iBooks eller Amazons egne ebok-butikker, men det er ikke bare, bare, og jeg har til gode blant annet å finne et norsk, skandinavisk eller nordisk aktør som kan tilby såkalte «self-publishing» tjenester som ikke krever at jeg er et forlag, ikke krever at jeg har skaffet frem eget ISBN-nummer, osv.

Derfor foreligger boken slik den gjør – som ePub og PDF – og tilgjengelig via min egen lille butikk og betalt via PayPal.

Ta en kikk selv på butikken hvor jeg også har lagt ut de første 10 sidene av boken som nedlastbar PDF, slik at du kan få en følelse av hvordan det ser ut.