fbpx

Sommerpause

#Attersyn tar sommerpause – kommer tilbake igjen i september. Sterkere, ferskere og freshere enn noensinne!

Hver søndag (mer eller mindre i alle fall) det siste året har jeg publisert #Attersyn – et lite tilbakeblikk på uken som har gått og samtidig en ny #UkensPoll.

Nå det sol og snart sommer og da ønsker jeg å bruke enda noen flere timer på søndagene til å kose meg med familie og venner, derfor legger jeg #Attersyn på hylla, og tar den frem igjen i begynnelsen av september.

Da tror jeg forøvrig at #Attersyn vil komme i ny drakt – kuratert på en annen måte, og kanskje også med litt video. I mellomtiden kan du ta en kikk på #Attersyn-arkivet.

I den anledning synes jeg det er på sin plass å runde av #Attersyn-sesongen med en video, og da ingen hvilken som helst video. Den siste reklamefilmen til Bentely er filmet med iPhone og redigert med iPad.

At #Attersyn tar sommerferie betyr ikke at HansPetter.info gjør det.

På ingen måte og allerede i morgen tidlig dukker det opp en ny bloggpost, eller en gjestebloggpost skal jeg være helt presis. Administrerende direktør i et av Norges største selskaper har blogget om innovasjon, teknologi og vekst og jeg gleder meg veldig til å publisere den.

Ha en strålende søndagskveld og ny uke når den tid kommer.

photo credit: theignitionpoint.co.uk via photopin cc