fbpx

Mediapuls i 100 over episode 50!

Marius og jeg er i 100…eller i 50, for dette er en aldri så liten jubileumsepisode. Velkommen med stor V til episode nummer 50!

For et lykketreff episode 50 også ble, for nyhetene ramler inn som perler på en snor.
Facebook runder av årets F8-konferanse med et subtilt ønske om å ta fullstendig over Internett. I Danmark vil noen opprette en ratingtjeneste over journalister, og her hjemme er NTB i ferd med å starte sin robotjournalistikk, med roboten Bob.

I episode 50 oppsummerer vi de største Facebook-nyhetene fra F8, og tar en prat med lederen av NTBs sportsavdeling, Magnus Aabech, for å komme litt under huden på roboten deres som skal begynne om kort tid å produsere sportsjournalistikk for nyhetsbyrået.

Også gratulerer vi hverandre med de første 50 episode, og ikke minst takker vi alle de som har fulgt med på alle episodene….og som (forhåpentligvis) blir med på reisen vår videre.

I episode 50 vil vi blant annet snakke mer om:

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.