fbpx

Foredraget lastet opp, og skibrillene er på plass - "St. Anton here we come!"

Social Media Days 2012

Foredraget lastet opp, og skibrillene er på plass – «St. Anton here we come!»

For et arrangement, for en dag, for en gjeng og for en avslutning!

Tusen, tusen takk for alle gratulasjoner – fra Twitter og Facebook har det nærmest haglet inn med meldinger fra klokken 1600 i dag.

SMD2012 har virkelig «eid» Twitter i dag, og som vi kan se av analytics.topsy.com under er det ingen tvil om at SMD2012 har engasjert mange i dag. Neste steg må være å få til tilsvarende engasjement på konferanser og seminarer som IKKE handler om nettopp sosiale medier :)

Nå gjenstår det litt pakking for min del, før jeg setter snuten mot St. Anton for en langweekend med gamle venner fra mine yngre dager i Sandefjord…og som nevnt på #SMD2012 er jeg jo en vaskeekte teknologinerd, og derfor er det mange gadgets som skal være med på turen, deriblant disse slalombrillene her fra ZealOptics med innebygd GPS som kan lagre alle skiturene med informasjon som hastighet, høyde, temperatur, og mye mer.

Foredraget fra i dag kan du se under – evnt på min egen Slideshare-seksjon. Trenger du en PPT-utgave får du si ifra, og har du lyst til å treffe meg, så er det bare å velge mellom hvordan du vil ta kontakt :)

Tusen takk igjen for gode tilbakemeldinger fra alle på #SMD2012 i forhold til foredraget mitt – og ikke minst alle gratulasjonene :)

Det varmer et snart 40 år gammelt hjerte!