fbpx

fdCal for Facebook synkroniserer lekkert dine events med din kalender - iCal, Outlook eller Google Calendar.

Slik synkroniserer du dine Facebook events med kalenderen din

fdCal for Facebook synkroniserer lekkert dine events med din kalender – iCal, Outlook eller Google Calendar.

Har du opplevd å få en invitasjon til et seminar, møte, middag eller til andre arrangementer via Facebook og glemt å oppdatere din kalender?

Jeg er ganske sikker på at du har, og etterhvert som flere bedrifter tar i bruk sosiale mediatjenester for å nå ut til sine eksisterende og nye kunder så vil vi kunne anta at invitasjoner via Facebook vil øke fremover. Da blir det ekstra viktig å ha en god løsning som integrerer dine Facebook eventer med din egen kalender slik at ikke alt går i glemmeboka.

Heldigvis finnes det en god løsning for dette – som i tillegg er både enkel og gratis å implementere.

Via https://www.fbcal.com/ kan du enkelt «abonnere» på dine Facebook eventer, og få disse synkronisert med din kalender. Fra https://apps.facebook.com/fbcalendar/ kan du velge å synkronisere via applikasjonen, alternativt laste ned applikasjonen og sette opp dine egne referanser til hvor ofte det skal søkes etter nye events med mer. Når du har installert fbCal så vil du finne den på venstre side av din Facebook profil, som her:

Det finnes også et annet verktøy som heter Mixin og dette blir en aldri så liten sosiale media tjeneste i seg selv hvor du kan integrere dine aktiviterer med Facebook og Twitter, og dermed også lage et aldri så lite sosialt media miljø hvor dine, og dine venners aktiviterer og eventer gjør seg synlig. Som du kan se av bildet under byr Mixin på fantastiske muligheter for å gjøre maksimalt ut av ditt event ved å utnytte sosiale medier maksimalt – ref min tidligere blogpost på «9 tips til effektiv markedsføring av ditt event!»