fbpx
YouTube

Slik lager jeg YouTube-serien «Teknologi i kjelleren»

Noen tror jeg filmer med drone i kjelleren. Andre tror jeg har noen til å holde kameraet. Begge deler er feil. Her er de produktene og programmene jeg bruker for å lage den (syl)ferske YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter»

Innendørs drone-filming?

Jeg har fått noen spørsmål på hva det er jeg bruker av produkter for å lage og produsere «Teknologi i kjelleren»-serien. I denne videoen tar jeg for meg de forskjellige produktene; fra Mevo-kameraet som følger mine ansiktsbevegelser, til Wondershare Filmora som jeg bruker til å redigere videoene.

Noen lurte til og med på om jeg filmet med drone eller om jeg hadde en person bak kameraet. Begge deler kan jeg avkrefte.

 

 

Her er de produktene jeg bruker til å lage YouTube-filmene