fbpx

Slik kaster du ikke bort penger på Facebook

7 gode råd på hvordan du ikke skal kaste bort penger på Facebook fra Thomas Moen i Fanbooster.

Norske merkevarer har vært opptatt av å samle flest mulig folk som liker Facebook-siden deres. Mange har til og med “kjøpt” seg venner/likes. Nå innser stadig flere at man ikke når de på samme måte som før, altså uten å betale for det.

Selvfølgelig er dette satt veldig på spissen. Det er fortsatt noen merkevarer som får fantastisk reach og engasjement organisk, men det er langt fra normalen. De fleste merkevarer som ønsker resultater gjennom Facebook må belage seg på å betale for eksponering og spredning.

Det betyr at det er viktigere enn noen gang å skape mest mulig effekt ut av hver post, og hver krone. Vi i Fanbooster har jobbet i lang tid med å lage verktøy for å gjøre dette enklere, og har selv testet og lært mye om hvordan man kan drive merkevarebygging, engasjement og konvertering via Facebook ads.

Her er en liste over ting vi mener du bør være klar over når du skal markedsføre deg på Facebook:

Med disse rådene i ryggsekken stiller du sterkere enn mange andre, og du slipper å kaste bort penger på Facebook.

Facebook kan være en fantastisk markeds- og relasjons kanal, bare bruk den på riktig måte.

Fra @hpnhansen: Har du lyst til å gjesteblogge på HansPetter.info er det bare å ta kontakt!

Disclaimer: Fanbooster annonserer på HansPetter.info, men det er ikke et kriterie for å gjesteblogge hos HansPetter.info. Har du lyst til å skrive noe om ledelse, kommunikasjon eller teknologi – eller alt i mellom – så er det bare å ta kontakt. Passer innholdet ditt til mitt publikum så publiserer jeg det.