fbpx
diskkræsj

Slik håndterer du diskkrasj

Ibas erfarer at tre av fire feil i fysiske server miljø er forårsaket av teknologi.

De aller fleste bedrifter må hver eneste dag håndtere mengder av virksomhetskritiske data. Store verdier står på spill, mye kan gå galt – og når det smeller så smeller det ofte skikkelig. Ibas er  internasjonalt anerkjent for sin ekspertise i å redde viktige data for sine kunder og reddet blant annet mine egne bilder, musikk og filmer for en stund siden når jeg selv opplevde mitt største digitale mareritt: Harddiskene mine røyk og med det forsvant digitale minner for de siste 10 årene

Ibas redder dataene dine etter en diskkrasj

Jeg unner ingen å oppleve det jeg opplevde av stress og fortvilelse, mens jeg unner alle som først har havnet i denne situasjonen å bli reddet av Ibas slik jeg ble det. For min del endte det heldigvis godt og redningsaksjonen og dialogen vi hadde i etterkant førte til at Ibas også endte opp med å markedsføre seg her på HansPetter.info.

Forleden dag kom jeg over på Ibas sine hjemmesider at de nå skal ut på et aldri så lite roadshow i Norge og i den anledning tok jeg kontakt med Ibas sin norske salgssjef, Lars Løfsgaard – for å høre litt mer om hva dette roadshowet handler om, og hvorfor mine lesere bør melde seg på.

Lars LoefsgaardIbas skolen gir deg gode råd på hva man selv kan gjøre og hva man ikke bør gjøre når man opplever et datahavari. Vi ønsker å bruke roadshowet til å dele våre «best practice»-erfaringer som sørger for at data blir gjenskapt og ikke ytterligere skadet. Evalueringen etter at vi kjørte Ibas skolen i 2010 viste at IT-teknikere, system administratorer og konsulenter satte pris på den direkte og åpne dialogen mellom deltakerne og våre tekniske eksperter. Vi kommer til å vise hvordan man med enkle grep og rimelige verktøy selv kan lage seg en miljøstasjon som sikrer at bedrifters egne sensitive data kan slettes 100 prosent sikkert hver gang en disk eller en pc havner i fanget på en IT-administrator.

Ibas-skolen

Ibas erfarer at tre av fire feil i fysiske server miljø er forårsaket av teknologi. I virtuelle miljø skyldes seks av ti feil menneskelig svikt. Ibas lærer deg hvordan du håndterer kriser. 240.000 norske pc-er utrangeres hvert år – uten å bli slettet 100% sikkert. Ibas lærer deg hvordan du skaper en sertifisert miljøstasjon i din bedrift.

ibas-skolen

Les mer om Ibas-skolen her, og meld deg på.

Disclaimer: Ibas er en annonsør på HansPetter.info, men har ikke bestilt eller betalt for denne artikkelen. 

photo credit: zyphichore via photopin cc