fbpx

Slik fjerner du alle bildene dine på en gang på iPhone

Det finnes faktisk en enkel måte å fjerne alle bildene dine fra iPhone på!

fjern-alle-bilder-iphone-hanspetter.infoJeg har akkurat fått meg iPhone 5. Etter sikkerhetskopien av iPhonr 4S til iCloud var det en smal sak å flytte. Derimot ville jeg gjerne fjerne bildene mine enkelt fra iPhone5 – jeg hadde jo tross alt lastet de over til min Mac – og over på NASen min – via iPhoto, men de var fortsatt til stede på iPhone 4S når jeg kjørte sikkerhetskopien, og dermed ble de også med over på iPhone 5.

På din iPhone må du fjerne ett og ett bilde – eller velge ett og ett bilde som du så velger å fjerne. Med nesten 2,000 bilder liggende på min iPhone 5 så ville det ta veldig lang tid, derfor var frustrasjonen stor over å ikke kunne finne en enkel måte å fjerne alt sammen på. Heldigvis fant jeg ut av det – du må innom din Mac for å få det til, men derifra til en tom fotomappe gikk det veldig greit.

Slik fjerner du alle bildene dine på engang på iPhone

  1. Koble til din iPhone til din Mac med kabel
  2. Start Bildeoverføring / Image Capture
  3. Velg iPhone
  4. Velg alle Bilder – ctrl + A
  5. Klikk på parkeringsforbudt-skiltet nederst i menyen (se bildet under)
  6. Sånn – avhengig av hvor mange bilder du har på din iPhone så vil du i løpet av kort tid ha fjernet alle bildene dine!

fjern-alle-bilder-iphone

photo credit: KJGarbutt via photopin cc