fbpx

Tilbehørsutvalget til Samsung Galaxy Tab begynner å ligne på noe!

Mange grunner til å jazze opp din Android fjøl

Tilbehørsutvalget til Samsung Galaxy Tab begynner å ligne på noe!

Markedet for tilbehør til telefoner og padder er enormt. For iOS-produkter er dette en egen industri, mens omfanget er noe begrenset for Android-utstyr grunnet flere hundre forskjellige telefonmodeller som alle er forskjellige i størrelse og plassering av porter.

Her har jeg samlet noen gode tilbehørsprodukter for Samsungs «iPad Killer» – Galaxy Tab:

Duragadget

Ønsker du å beskytte din Samsung Galaxy Tab, samtidig som du ikke ønsker å bruke altfor mye penger på det, så kan Duragadget være nettopp det du trenger. Kappen er laget av ekte skinn og inneholder også et borstativ med mulighet for flere visningsvinkler, og alt av knapper blir avdekket slik at du fortsatt har tilgang til alt på din tab. Det er også laget ekstra plass på baksiden for visittkort, kredittkort og kontakter, og alt til en svært hyggelig pris. Duragadget mappen kan du kjøpe fra Amazon for 27 dollar.

Tuff Luv


Tuff Luv koster til sammenligning med Duragadget noe mer, men ser også mye bedre ut. Tuff Luv kommer også i mange forskjellige varianter og farger, som svart, brun, rød, grønn og rosa – for alle aldre og alle kjønn med andre ord.

Varianten over beskytter, men gir deg uansett tilgang til alt av knapper, etc – samtidig som du får en skinnmappe i god kvalitet. Hos Amazon koster den i underkant av 60 dollar. Sjekk ut denne og flere andre Tuff Luv produkter til Samsung Galaxy Tab her!

Belkin Stand

Belkin har laget et par produkter for Samsung Galaxy Tab, bla Verve Folio standen som ikke bare beskytter, men også gir deg bordstøtte i forskjellige posisjoner – og alt selvsagt uten å dekke til kamera og andre kontakter og knapper.

Belkin støtten kan du kjøpe for 249 kroner hos NetOnNet bla!

Belkin Flipblade Universal

Flipblade Universal gir ingen beskyttelse, men lar deg plassere din Samsung Galaxy Tab i liggende eller stående posisjon. Billig å kjøpe og enkel å ta med da du kan brette den pent sammen for å ta opp minimalt med plass. Hos MPX får du kjøpt Flipblade Universal fra Belkin for kun 159 kroner.

Arkon staffeli

Fra selskapet Arkon (USA) kommer det en rekke gode Samsung Galaxy Tab produkter, en av disse er IPM-TAB1 som er lett i vekt, tar liten plass i veska di, og kan brukes til bortimot alle typer av tabber. Stativet brettes sammen som en sammenleggbar staffeli. Jeg har ikke funnet noen i Norge som forhandler denne, men Arkon selger disse direkte fra sin egen hjemmeside for ca 18 dollar.

Arkon bil kit for Samsung Galaxy Tab

Bilmonteringssettet fra Arkon – for forsetet – bærer det logiske navnet SM5-FSM og lar deg bruke din Galaxy Tab, eller andre fjøler i bilen og fungerer ideelt for de som ønsker å bruke fjøla som en GPS. Den 20-tommers «svanehalsen» er fleksibel for å gi best mulig passform for bilen din, og Slim-Grip løsningen til dette kittet har en dreibar kule slik at du kan rotere den fritt i 360 grader for stående eller liggende visning, som feks illustrert her:

Denne er for tiden IKKE tilgjengelig hos Arkon – forventet tilbake i juli i år, men via Walmart har jeg sett denne priset helt ned til 17 dollar! Klikk her for å lese mer om dette produktet hos Arkon.

Arkon SM5-RSHM for baksetet

Det er på tide å forkaste alle DVD-spillere i baksetet og heller gi barna muligheten til å spille, leke og bli underholdet. Borte er alle DVD-platene med hakk i, og med en pekeskjerm som unger ned til 1 års alderen klarer å håndtere så trenger ikke mor og far å vri på seg en nakkeskade for å justere volum etc med fjernkontrollen. Arkon sin SM5-RSHM er en holder for baksetet, festet til nakkestøtten, og laget spesifikt for Samsung Galaxy Tab 7″. Med Arkon sin løsning kan du også justere vinkelen for bedre visning, samt rotering slik at fjøla kan stilles i liggende eller stående posisjon. Koster 30 dollar hos Arkon. Ikke funnet noen norske forhandlere av dette produktet heller.

Tastatur & dockingstasjon

Et fullt tastatur med nordiske taster som enkelt kan kobles til Galaxy Tab. Det gjør deg og din arbeidsdag enda mer fleksibel og effektiv. Uttak for lading, datasynkronisering og lyd (3,5 mm). Tastaturet kan også få strøm fra batteriet i Galaxy Tab hvis du ikke har tilgang til en separat strømforsyning. Hos BestBuy.no får du tastaturet for 419 kroner.

Solbeskyttelse

Med SGT-7SS fra Arkon vil du kunne bruke fjøla di i bilen selv om solen skinner rett på. Produktet fungerer kun i liggende modus, men kan være en perfekt partner til baksetet, evnt ved bruk av Samsung Galaxy Tab i forsetet som en GPS. Koster rett under 20 dollar, forhandles ikke i Norge, men kan kjøpes direkte hos Arkon.

Arkon universal bilholder

Siste produktet i denne oversikten er også for bilen, og igjen fra Arkon. Dette er en rimelig og universal bilholder som passer til de fleste mobiler og digitale fjøler. Enheten settes i holderen og festene på sidene presses sammen. Når du skal ta den ut, trykker man på en utløserknapp. Festes til rute med en sugekopp. Den norske lavpris leverandøren av tilbehør – iUtstyr – selger denne for kun 199 kroner!