fbpx
Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra er nesten en perfekt smarttelefon

Jeg har testet ut Samsung Galaxy S22 Ultra i noen uker. En formidabel smarttelefon, som ikke skuffer. Med unntak av på ett område. Det hindret dog ikke Digi.no å gi telefonen 10/10.

Nesten perfekt

Jeg har i lang tid brukt to smarttelefoner i det daglige. Begge to er som regel de siste flaggskip-telefonene til henholdsvis Samsung og Apple. Det siste året har jeg kost meg med Samsung Galaxy S21 Ultra, som jeg synes tar fantastiske bilder og da spesielt under dårlige lysforhold. Med Samsung Galaxy S22 Ultra, har telefonen blitt utstyrt med selskapets penn, og Notes-designet. Men egentlig ikke så mye mer. Eller?

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Formidabelt flaggskip

Samsung Galaxy S22 Ultra er utvilsomt den beste Samsung-telefonen og Android-telefonen jeg har testet. Og den er nesten helt perfekt, med unntak av portrett-video. Eller filmatisk modus. Uten at det hindrer Digi.no å gi telefonen 10 av 10. Skjermen er på 6,8 tommer, og den er nydelig å se på. Uansett om du er inne i lite lys eller ute i veldig sterkt lys. Batteriet er på 5000 mAh og jeg elsker muligheten til å lade andre Samsung-enheter, som Galaxy Watch eller Buds.

Og selv om portrett-video skuffer (litt), så skuffer ikke kameraene ellers, selv om oppgraderingene fra S21 Ultra til S22 Ultra er små (endringene ligger mest av alt i programvaren). Spesielt 10x optisk zoom imponerer meg, mens 100x digital zoom er mest av alt skummelt (bra).

Samsung har også gjort det mulig å kjøre to apper samtidig – på delt skjerm, og med Samsung Dex kan du koble telefonen via USB-porten til din monitor, koble til tastatur og mus, og bruke den som en tilnærmet PC. Mulighetene er nesten uendelige, og gjør Samsung Galaxy S22 Ultra til en formidabel arbeidsmaskin, både privat og på jobben.

Aktuelle lenker: