fbpx
Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 Plus er en fantastisk smarttelefon

Samsung Galaxy feirer 10-års jubileum med lanseringen av Galaxy S10. Og det gjør de svært godt, for Galaxy S10 er en fantastisk smarttelefon.

Den beste smarttelefonen jeg har testet

Det har blitt noen smarttelefoner «på meg» siden jeg kjøpte min iPhone tilbake i 2008. De siste årene har jeg også testet flere Android-telefoner. Samsung Galaxy S10 Plus er derimot den første ikke-kinesiske telefonen jeg har testet. Og den beste. Dette er en solid smarttelefon. Fantastisk skjerm. Utrolig god batterikapasitet. Hele fem kameraer som tar strålende bilder og video.

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Nå også som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast også.