fbpx

Så mye tid bruker du på mobilen hver dag!

Med iPhone-appen Moment får du vite hvor mange timer du bruker på mobilen og hvor ofte du plukker den opp hver dag.

Hvor mange timer i løpet av en dag bruker du på mobilen? Til å snakke i, chatte med, surfe med, diskutere i sosiale medier, se på film, fotografere, spille, eposte eller lese bøker og nyheter? Hvor mange ganger plukker du opp mobilen din i løpet av en dag?

Over 5 timer hver dag på mobilen

I disse #LoggAv-tider ville jeg sjekke ut selv hvor mye tid jeg bruker i løpet av en dag, og om det er nevneverdig stor forskjell på ukedager og helger. Det viste seg at det ikke var det. Jeg bruker nok mobilen mer til jobbrelaterte oppgaver i ukedagene, og litt mindre i helgene. Men alt i alt er det ikke store forskjeller for mitt vedkommende.

Les også: New Study Says We Pick Up Our Smartphones 1,500 Times a Week, Stare at Them 3 Hours a Day

Egentlig trodde jeg at jeg brukte mobilen mer. Ikke minst var jeg overrasket over å se at jeg ikke plukket den opp oftere.

Moment-iPhone-App-mobilbruk-HansPetter

Timer i snitt for de siste 4 ukene først. Antall ganger jeg har plukket opp telefonen i snitt for de siste 4 ukene.

Moment-app-iPhone-hpnhansenMoment til iPhone

For å komme frem til dette resultatet tok jeg i bruk iPhone-appen Moment for en måned siden, og har siden 16. februar latt den stå på i bakgrunnen. Hver halvtime har jeg fått beskjed om hvor mye tid jeg har brukt på mobilen, og når jeg har brukt mer enn 6 timer på mobilen vil appen utløse en liten «alarm«. Moment-appen kan også kobles opp mot resten av familien, slik at du kan få en oversikt over hvor mye for eksempel barna bruker hver dag på sin iPhone.

For Android: BreakFree Cell Phone Addiction er en tilsvarende app til Android-brukere

Hvor mye tid tror du at du bruker på mobilen hver dag?

[polldaddy poll=8735774]

photo credit: Riga via photopin (license)