fbpx
iPhone 13

Så mye bedre ble mobildekningen med iPhone 13 Pro Max

Oppgraderingen av 5G-modemet i Apple iPhone 12 til iPhone 13, gjorde underverker for mobildekningen og hastigheten. 

Ved første øyekast er det ingenting som skiller Apple iPhone 12 Pro Max og iPhone 13 Pro Max. Men når du kikker etter og tar iPhone 13 i bruk, da merker man virkelig hvor stor oppgradering det faktisk er snakk om. Bedre kameraer, bedre skjerm, bedre batterikapasitet og et mye bedre 5G-modem.

«See for yourself»

Våren 2021 overnattet jeg i telt ved Gopletjern ute i Sørkedalen. Mens min iPhone 12 Pro Max hadde null dekning, kunne jeg bruke min Samsung Galaxy S21 Ultra 5G til å strømme både fotball-EM og være min mobile bredbåndsruter for min iPhone.

Nå er jeg tilbake igjen ved Gopletjern.

Denne gangen for å teste om det nye 5G-modemet fra Qualcomm, som Apple bruker i iPhone 13-serien, leverer bedre mobildekning.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Klikk deg inn på YouTube-videoen for lenker til samtlige produkter og tjenester som ble brukt til å lage denne videoen.