fbpx

Hvor mange nye Apple produkter dukker opp på onsdag? Ny Apple TV, ny iPad, nye iPod Touch, Nano

Ryktene bekreftes på onsdag

Hvor mange nye Apple produkter dukker opp på onsdag? Ny Apple TV, ny iPad, nye iPod Touch, Nano…..

*Bildet over var fra 2009 – i forkant av samme iPod event med tilsvarende rykteflom og spekulasjoner – iPod med TV-tuner og Querty-tastatur…..

Som vanlig er det mange spekulasjoner og rykter når Apple innkaller pressen, og det er ikke noe unntak denne gangen heller til årets iPod Event!

Ryktene har variert fra nye iPad produkter med front-facing kamera, nye iPod Touch med front-facing kamera og FaceTime, ny iPod Nano uten knapper og kun touch-skjerm, men ikke minst en ny Apple TV. Den skal etter ryktene hete iTV (noe som har fått den engelske tv-kanalen iTV til å eksplodere) med ny fjernkontrol og ny programvare – nemmelig Apple iOS som i dag kjøres på iPhone 3Gs, iPhone 4 og iPod Touch enhetene.

Hvis bildet over stemmer, er det den nye fjernkontrollen til iTV du ser på. Home-knappen er den samme som du finner på iPad, iPod & iPhone produktene og vil sannsynligvis ha samme funksjon – å ta deg tilbake i menyen. Hvis denne fjernkontrollen er «for real» skal det bli spennende å se hva touch-flaten skal brukes til, og ikke minst HVORDAN den vil brukes som en fjernkontroll. Med iOS 4 på iTV er det også mange som tror at iTV’en vil bli en ny spill-konsoll, og at de samme spillene du har på dine andre i-produkter kan du nå også spille på din iTV!

Andre kommentarer til bildet er at dette IKKE er fjernkontrollen, men hele iTV-enheten i seg selv.

Vi får se i morgen hva som skjer – enheten er uttalt å ikke koste mer enn 99 USD…