fbpx

Mange snakkar i store ord om kva det digitale, kva facebook og sosiale medier betyr for forretningsutvikling.

re:think – Årets mest spanande konferanse i digitale medier

Mange snakkar i store ord om kva det digitale, kva facebook og sosiale medier betyr for forretningsutvikling.

Arnt Eriksen og Arne Hjeltnes får ha meg unnskyldt for å ha kopiert mailen jeg fikk av de til å bli en egen bloggpost, men jeg kunne rett og slett ikke la vær.

Digitale medier og Arne Hjeltnes sin dialekt i skriven form ble bare en FOR stor fristelse til å ikke dele med andre – andre som kanskje ikke har fått med seg at re:think-konferansen er rett rundt hjørnet og at denne konferansen skiller seg veldig ut fra veldig mange andre konferanser som tar for seg våre nye media-kanaler.

Jeg skal være med på tirsdag 11. oktober , og jeg personlig gleder jeg meg aller mest til å høre på Jacob Morgans foredrag om Sosiale CRM-løsninger og trender, men jeg skal selvsagt ikke gå glipp av hverken Tara Hunt, Rohit Bhargava, Arne Hjeltnes eller Arnt Eriksen.

Her er resten av mailen jeg mottok – og som jeg i helhet har gjengitt under. God fornøyelse, og vel møtt. Håper jeg ser mange av dere!

Sjekk ut siden til re:think-konferansen her

____________________________________________

Tysdag kjem nokre av verdas store namn innan digital kommunikasjon og sosiale media til Oslo for å gje norske verksemder praktiske råd og metodikk for å gyva laus på dei utfordringane som ligg i ein stadig auka digitalisering av kommunikasjon og kundehandsaming.

Mange snakkar i store ord om kva det digitale, kva facebook og sosiale medier betyr for forretningsutvikling. Og kor stor revolusjonen er.

Men nok store ord. No er det på tid med handling.

Det er ikkje nok å skaffa seg ein ”Like”-knapp. Det skal omsettast i sal, relasjonsbygging og ein verdiaukande dialog med kundane dine.
Det er difor Creuna er hovudsponsor for  konferansen re:think. Me trur det er på tide å flytta oss frå fasinasjon for alt det morosame som kan gjerast til digitalt til konkrete strategiar og handlingsplanar.

Tara Hunt er kåra til verdas mest innflytelsesrike kvinne innan teknologi. Ho er ein av dei som ikkje trur på å drukna folk med meldingar, men å bygga langvarige verdiar.
Rohit Bhargava er professor i faget, ein av dei 25 viktigaste bloggarane i verda og kjend mann på TED. Han er forfattar bak boka ”Personality not included” og skal presentera konkrete case frå sitt arbeid i gobal marketing.

Og korleis bygga sterke kunde relasjonar digitalt? Skjer det noko innafor CRM i framtida, trur du ? Det er sjeldan ei så spanande gruppe praktiske digitale verdsstjerner er samla i Oslo.
Det er tid for å bretta opp armane og setta til verket.

Som Jan P. Syse sa: ”Det hjelper ikke å være på riktig hylle, hvis du er i feil skap”

Arne Hjeltnes
Creuna