fbpx

Last ned foredraget mitt fra konferansen til Positiv Opplæring

Praktisk bruk av Sosiale Medier

Last ned foredraget mitt fra konferansen til Positiv Opplæring

I dag var en god dag, selv om landingen inn til Sola flyplass var noe mer turbulent enn hva jeg er vandt med. Føltes nesten ut som vi var på vei inn til Trondheim faktisk. Punktlig landing var det også, etterfulgt av et Twitter-dikt fra SAS som ønsket meg velkommen til Stavanger for andre og siste akt av Positiv Opplæring sin konferanse om «Praktisk bruk av Sosiale medier».

Full sal på Rica sitt nye flyplass hotel

Jeg angrer på en ting i dag – jeg skulle dratt tidligere, og fått med meg foredraget til Hilde fra Carma i Trondheim. Beklager Hilde, «next time». Cecilie Staude sine to foredrag rakk jeg kun det siste av – heldigvis at jeg i det minste rakk det ene, for hun er alltid god, direkte og veldig klar. En inspirasjon på mange måter.

Dernest var det Harald Sommerstad fra Bull Advokatbyrå sin tur til å snakke om jussen i forhold til sosiale medier, før presidenten selv, Arnt Eriksen tok oss igjennom merkevarebyggingen av deg – Find, Like & Love var temaet. God miks på kryss og tvers av det sosiale, og en god flyt gjennom dagen ble det.

(Legg spesielt merke til den enorme iPhone-skjermen

Sola flyplass har ved avgangshallen… ME LIKE….)

Jeg var sistemann ute…siste foredrag før man «call it a day» er alltid en utfordring etter mange timer med faglig input. Cecilie satt ny rekord (tror jeg) i antall tweets man kan sende i bakrommet under et foredrag på #PositivOpp – og vel ferdig, ti minutter over planen, tror jeg det var en god følelse blant både deltagere og foredragsholdere om at dette hadde vært en god dag som hadde inspirert, engasjert og vært lærerik.

Her er foredraget mitt fra dagen – animerte slides fungerer selvsagt dårlig på PDF, bare å beklage. Ta gjerne kontakt så kan vi diskutere Powerpoint-utgave :)

Vennlig hilsen, Hans-Petter