fbpx

Postagram for iPhone lar deg enkelt sende dine Instagram bilder som ekte postkort!

Send postkort over hele verden for kun 6 kroner!

Postagram for iPhone lar deg enkelt sende dine Instagram bilder som ekte postkort!

Postagram gjør det enkelt å sende et trykt bilde i posten til deg selv, venner eller familie hvor som helst i verden. Personlig er jeg blitt utrolig dårlig med årene til å sende postkort når jeg er på ferie, men jeg vet hvor mye familie og venner setter pris på et kort i postkassen når man er på ferie eller ved andre større anledninger. Postagram er min redning, og ikke bare er det enkelt, men du sparer deg også for mange kroner ved at det hele kun koster fattige 6 kroner per kort. Sammenlignet med et postkort på butikken og et frimerke, er dette en dråpe i havet!

NB: Postagram er ikke tilgjengelig på den norske App Store, så du trenger en amerikansk iTunes-konto. Enkel guide for hvordan du skaffer den en slik konto, har jeg skrevet før, så det kan du sjekke ut her.

Instagram eller eget bildealbum

Jeg er en stor fan av Instagram – appen kan du gratis laste ned her – og bruker denne sosiale billeddelingsappen flere ganger i uken. Instagram er som Twitter er for tekst, og lar deg enkelt og raskt dele bilder med dine Instagram-venner, som også kan deles videre på både Twitter og Facebook, eller som mail. Med gode og enkle foto-redigeringsfunksjoner kan selv de kjedeligste bildene bli flotte, og har du en iPad i tillegg vil jeg anbefale deg å ta en kikk på Instagallery som jeg har tidligere omtalt her.

Bruk bilder fra Instagram eller ditt eget bildebiblioteket. Om du er på ferie i Hellas og har venner i Singapore, eller reiser med Hurtigruta og vil sende et kort til familien din i Sandefjord så koster det uansett ikke mer enn 6 kroner. Kortet blir trykket på tykt, glanset foto postkort med 300 dpi-oppløsning, og leveres hvor som helst i verden for 99 cent, eller ca 6 kroner.

USA levering tar kun 2-5 virkedager, mens international levering tar litt lenger tid. Jeg postet selv et bilde – til meg selv – for å se hvordan denne tjenesten fungerte, og fikk bildet i postkassen etter 10 dager.

Popp ut, og heng opp

Postagrams er personlige postkort og inneholder det bildet du har fra din Instagram profil. Legg med en valgfri tekst på 140 tegn (Twitter på ekte papir) og kortet blir levert slik at du kan trykke ut bildet av kortet som et bilde på 6,35 x 6,35 cm. Du kan velge et bilde fra ditt fotoalbum på din telefon eller velge et bilde fra din Instagram profil.

Hvert Postagram supporteres av av Sincerely.com garantien som går ut på at hvis ditt Postagram-kort blir borte i posten, skadet eller du på annen måte ikke er fornøyd, vil Postagram sende ut et nytt Postagram-kort helt gratis, eller returnere pengene tilbake.

Slik gjør du det:

Postagram bruker PayPal Payment Solutions for å behandle kredittkortinformasjonen med maksimal sikkerhet, og bruker kun bransjens beste praksis ved overføring, lagring, og behandling av kredittkort. Les mer om betalingssikkerheten til Postagram her.