fbpx

Slik blir du kvitt «Error 404 Not Found»

Med WordPress-innstikket Permalink Finder er du kvitt problemet.

Har du en hjemmeside eller blogg – eller begge deler, vil du gjerne unngå at besøkende ender opp på sider som ikke eksisterer. Gamle URL-er som peker til sider som er fjernet, eller URL-er som er endret, men ikke oppdatert hos for eksempel Google, eller hos andre nettsider som har lenket til deg. Har du en WordPress-site kan du nå enkelt og greit kvitte deg med hele problemet, og løsningen handler ikke om å lage en skreddersydd 404-side….

Permalink Finder

Forskjellige nettsider håndterer 404-feil på forskjellige måter. Nedenfor har jeg skrevet inn URL-en til VG, Dagbladet, Aftenposten og Finn.no – alle med /hva-skjer-hvis-du-taster-inn-en-URL-som-ikke-finnes-lenger?

404-error

Hva skjer hvis du nå skriver inn tilsvarende URL på min egen blogg etter at jeg har installert Permalink Finder: https://HansPetter.info/hva-skjer-hvis-du-taster-inn-en-URL-som-ikke-finnes-lenger?

Ingen egen side for 404-feilmelding, da Permalink Finder vil søke etter en bloggpost som kan matche den URL-en du har tastet inn. I tillfellet over havner du på https://hanspetter.info/2011/12/roi-eller-ikke-vet-du-hva-du-driver-med-i-sosiale-medier/?

Prøv selv. Siden jeg installerte innstikket for bare litt over en måned siden har den videresent hele 1,037 forespørsler som har inneholdt en URL som peker på en side som ikke er riktig.

Test ut Permalink Finder her.

photo credit: sanbeiji via photopin cc