fbpx

Ny Facebook-app: Ads Manager

Facebook har lansert nok en app. Facebook Ads Manager til iOS skal gjøre det enda enklere å lage, publisere og overvåke annonser.

Facebook lanserer nye apper nesten hver eneste måned nå. Instagram, WhatsApp og Slingshot er egne tjenester, Facebook at Work er på vei, mens de øvrige appene representerer deler av Facebook-tjenesten.

Facebook-Ads-Manager-app-HansPetterI følge TechCrunch har Facebook nå over 2 millioner aktive annonsører. Med iOS-appen Facebook Ads Manager vil det bli enda enklere å håndtere alt rundt Facebook-annonser fremover. Fra appen kan du enkelt lage nye annonser, fremme poster, overvåke forbruket ditt (jeg skal ikke innrømme hvor mye jeg har brukt siden august 2010, men det var mye mer enn jeg hadde trodd), motta notifikasjoner når annonsen din går mot slutten og mye mer.

Fra Facebook Ads Manager kan du enkelt veksle mellom de forskjellige Facebook-sidene du måtte administrere, og fra Facebook Ads Manager kan du enkelt bygge opp nye annonser fra bunn av, ved å velge bilder fra den respektive Facebook-siden eller fra din mobil. Legg så til tekst og velg deretter hvilket publikum du ønsker å eksponere annonsen for.

Facebook Ads Manager er kun tilgjengelig for iOS-enheter, og kun for de som har amerikansk iTunes-konto. I løpet av de neste ukene vil appen bli tilgjengelig globalt, og det jobbes også med en Android-utgave som skal lanseres senere i 2015.

Førsteinntrykket er bra – dette er en app og en tjeneste jeg kan like, og som jeg tror vil gjøre annonsejobben enda enklere (noe Facebook vil tjene enda mer penger på) for de som drifter og håndterer Facebook-sider i dag.

Hva synes du?