fbpx
webinar

Nå kommer hologram til videomøtet og webinaret

Cisco har lansert en rekke nyheter under WebexOne, inkludert en sniktitt på deres holografiske samarbeidsløsning som muliggjør tilstedeværelsen av andre mennesker i møterommet. 

Nye muligheter for hybrid-hverdagen

Under WebexOne 2021 som foregår denne uken kunngjorde Cisco en rekke nye innovasjoner og verktøy for Webex-plattformen. Cisco har det siste året lansert over 1000 nye funksjoner og verktøy for Webex, og dagens nyheter vil gjøre det enklere for folk å få jobben gjort på en trygg, effektiv og god måte – enten du er på hjemmekontor, arbeidsplassen eller et sted midt imellom. Med interoperabilitet for Zoom, Microsoft og Google vil man kunne samarbeide sømløst – uansett hvilken plattform eller enhet man jobber fra.

Holografisk samarbeid

En av de største nyhetene fra WebexOne var fremvisningen av Webex Hologram – en holografisk møte- og samarbeidsløsning i Webex. Webex Hologram kombinerer 3D hologrammer med Webex sin møtefunksjonalitet gjennom AR-briller.

Muligheten til å jobbe eksternt blir stadig viktigere, og 64 prosent oppgir dette som en viktig grunn til å bli værende i jobben sin, ifølge Cisco Hybrid Work Index. Derfor jobber nå bedrifter og organisasjoner for å tilrettelegge mer fleksible løsninger som møter folks behov. Likevel er dette en utfordring for stillinger som krever direkte, fysisk samarbeid med sine kolleger.

Ciscos metaverse

Med Webex Hologram vil man kunne samhandle på en måte som inntil nå kun har vært mulig gjennom fysisk tilstedeværende samarbeid.

Webex Hologram vil blant annet inneholde følgende funksjoner;

Andre nyheter og innovasjoner til Webex-plattformen:

webinar

 

webinar

 

*Prisene vist er veiledende for sluttbrukere og for kunder som har en Webex cloud meetings subscription for hele selskapet (Meetings AU, EA og Webex Suite).