fbpx

Med siste oppgradering av Instagram kan du nå enkelt tagge alt fra personer, bedrifter og steder rett i Instagram-bildet ditt!

Nå kan du tagge personer i Instagram-bildene dine

Med siste oppgradering av Instagram kan du nå enkelt tagge alt fra personer, bedrifter og steder rett i Instagram-bildet ditt!

Torsdag 2. mai ble Instagram oppgradert til å støtte bruk av tagger i bildene dine. Når du tar et bilde og laster det opp til Instagram vil du merke en ny funksjon under bildet og teksten til bilde hvor du kan legge til de personer, bedrifter eller steder som er opprettet med en Instagram-konto.

instagram-oppgradering-620

Det spiller ingen rolle om du følger vedkommende du tagger eller ikke. De du tagger i bildet vil etter at du har lastet det opp på Instagram få en melding om at de er tagget i et bilde. Ved å gå inn på Instagram-appen vil du under profilsiden din nå finne en ny knapp som gir deg oversikt over alle bilder du er tagget i.

Dette er en kjærkommen tjeneste som gjør det mye enklere og effektivt å samle bilder venner og bekjente har tatt av deg om dere treffes i godt lag, på konserter, konferanser eller i andre sammenhenger. I tillegg byr selvsagt også tjenesten på nye og kreative måter å drive konkurranser på for bedrifter.

instagram-4

Klikk på «Legg til personer» for å tagge alle typer av Instagram-kontoer – mennesker, bedrifter, steder, med mer.

instagram-1

Det er like enkelt å tagge i Instagram som du er vandt med fra Facebook, og det er vel ingen tilfeldighet vil jeg tro…

instagram-3

Alle bilder du blir tagget i finner du i en egen fane på din profilside.

instagram-5

Du kan selv bestemme hvorvidt disse bildene skal være synlig for andre – frem til torsdag 16. mai. Oppgrader allerede i dag for å bli kjent med de nye funksjonene.

For både iPhone og Android

Instagram for iOS version 3.5 kan du laste ned fra  Apples App Store, og Instagram for Android version 3.5 er også tilgjengelig på Google Play.

Hva synes du, gjør det Instagram enda bedre, eller liker du ikke å bli tagget?