fbpx

Konduktive smarttelefon hansker for touchskjerm - som ser bra ut og holder fingrene varme!

Mujjo smarttelefon hansker – for kalde vinter-fingre

Konduktive smarttelefon hansker for touchskjerm  – som ser bra ut og holder fingrene varme!

Selv om det er aldri så kaldt ute så er det vanskelig å ikke ta frem smarttelefonen for å sjekke Facebook, Instagram og andre «viktige» gjøremål, ikke sant!

Jeg har skaffet meg et par grå hansker fra nederlanske Mujjo til meg selv og et par rosa som jeg ønsker å gi bort. Mujjo sine produkter distribueres av profildata.no og forhandles blant annet av Humac for 299 kroner. Disse er ikke de første og eneste hanskene som kan brukes på en touch-skjerm, men de eneste jeg har kommet over som ikke ser ut som noe annet enn hansker. Mujjo hanskene har fått vevet inn nylonfiber i seg med sølvbelegg som gjør hanskene konduktive og derfor brukanes på touchskjermene.

Sitter som en hanske

Mujjo sine smarttelefon hansker sitter som en hanske – ha,ha,ha. De er rett og slett veldig gode å ha på. Du får de i mange forskjellige farger og i størrelsen S/M og M/L. Dette vil føles som et par hansker i god kvalitet og tåler mye. Derimot er det viktig å påpeke at de ikke må vaskes i maskin, kun for hånd – i kaldt vann, og etter hva jeg har fått beskjed skal de heller ikke henges opp til tørk, men legges flatt for å bli tørre – og uten å bli ødelagte.

Fra tidligere av har jeg et tilsvarende par hansker for bruk av iPhone utendørs når det er kaldt – fra The North Face – men jeg må jo si at det her er hansker som kan bruke i andre sammenhenger enn bare med sportsklær. Jeg har testet Mujjo hanskene et par dager nå, under russer-kulda, og må si at disse er virkelig gode – varme er de også. Teknofil har også testet Mujjo-hanskene og anbefaler de på det sterkeste.

Konklusjonen er at dersom du er på jakt etter mobilvanter har det sannsynligvis ikke så mye å si hvilket merke det er – de gjør samme nytten. Det er imidlertid en stor fordel å velge en vante som har sølvtråder i alle fingre, slik at du får full funksjonalitet.

Jeg gir bort et par Mujjo-hansker

Jeg gir bort disse rosa Mujjo-hanskene til deg…. det vil si, jeg har et par hansker jeg gir bort hvis du er flink og forteller meg hvorfor du bør være den heldige vinneren. Jeg forbeholder meg retten til å vurdere den beste begrunnelsen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under innen utgangen av torsdag 6. desember  – så vil vinneren bli underrettet den 7. desember og hanskene sendt i posten i god tid for julen :)