fbpx

AutoStitch er helt klart min favorittapp når jeg skal lage panoramabilder.

Det beste kameraet er det du har med deg

AutoStitch er helt klart min favorittapp når jeg skal lage panoramabilder.

Jeg har et par andre kameraer hjemme, et stort Canon speilreflekskamera og et lite kompakt, men det blir mindre og mindre brukt. Årsaken er egentlig ganske enkel; for mye å drasse på, og kvaliteten på mobilkameraene begynner å bli såpass bra nå jeg ikke trenger å dra med meg mer….mobilen har jeg alltid med meg, og tar ikke iPhone’n gode nok bilder alene, så finnes det mange gode apps for å optimalisere bildet ditt.

(Klikk på bildet for full størrelse)

Bildet over tok jeg med iPhone4 forleden dag, på et kort besøk i Sandefjord. AutoStitch har satt sammen 15 bilder, alle sammen tatt i vertikal posisjon, med en total oppløsning nå på 3640×1116 piksler etter at bildet er croppet og tilpasset.

AutoStitch er det mitt favorittprogram for å sette sammen flere bilder, enten til et panoramabilde, eller bare til et stort bilde som består av flere mindre. AutoStitch kan sette sammen vertikale, horisontale og en god blanding og gir deg et samlet bilde i full oppløsning.

Jeg har testet ut (og kjøpt) flere panoramabilder, men AutoStitch er helt klart min favoritt. Enkel å bruke, rask og leverer veldig god kvalitet.

AutoStitch til iPhone & PC

Les mer om AutoStich her, og last ned PC versjonen gratis

AutoStitch til iPhone, iPod & iPad kan du laste ned her