fbpx

Ny logo, ny nettside - utviklet i henhold til prinsippet "Mobile First"

Pressemelding: Mobiento face lift

Ny logo, ny nettside – utviklet i henhold til prinsippet «Mobile First»

Det siste året har mobilbyrået Mobiento vokst med over 80% og har gjennomgått store endringer, hva gjelder både leveranser og kultur. For å befeste selskapets nye strategiske retning slipper Mobiento i dag en ny profil, som er tatt fram av det kontroversielle merkevarebyrået SNASK.

Mobiento har gått fra å være en teknisk underleverandør til å bli et fullverdig mobilbyrå. I dag sysselsetter byrået 60 medarbeidere i Stockholm, Oslo, Gøteborg og New York. Det nye varemerket gjenspeiler endringen i Mobientos leveranser og kultur.

Varemerkeplattformen har blitt utviklet internt og har involvert både ansatte og kunder. ”Vi vil formidle vår nye kultur, vise at vi er annerledes og at vi tar posisjon. Varemerket er en blanding av gründernes visjon, de ansattes pasjon og hva vi kan gjøre for våre kunder.” sier Johanna Fagrell Köhler, CEO Mobiento Group

Mobiento valgte det kontroversielle merkevarebyrået SNASK for å utarbeide den visuelle identiteten. SNASK er kjent for å tørre utfordre kundene sine og de har blant annet jobbet med Malmöfestivalen og PR-byrået Studio Total.

Resultatet ble en profil med energi; hvor logo, symboler, mønstre og farger skiller seg ut i den mobile verden. Betaversjonen av www.mobiento.com ble lansert denne helgen. Den er utviklet i henhold til prinsippet ”Mobile First” og nytes best fra din telefon.

For mer informasjon:

  • Karine Storaker Braaten, CEO Mobiento AS, karine.braaten@mobiento.no , 480 11 167
  • Kyrre Edquist Hansen, Sales Director Mobiento AS, kyrre@mobiento.no , 992 18 305

Om Mobiento

Mobiento er et av verdens ledende mobilbyråer. Vi mikser kreativitet og teknologi for å lage effektive markedskampanjer. Tro til mobil er vi uansett hvor vi er i verden; Stockholm, New York, Oslo og Gøteborg.

For mer informasjon se: www.mobiento.com

Disclaimer: Noen selskapsnyheter vil komme fra virksomheter som er kunde av Gambit Hill & Knowltonhvor jeg jobber som spesialrådgiver, andre vil ikke det. Dette styres 100 prosent av meg og bare meg.