fbpx

#MediaPuls – Vio er Netflix for magasiner

Norske Vio Media har laget «Netflix for magasiner». MediaPuls tok praten med en av gründerne, André Wærness-Vold for å høre mer om om både historien bak og veien videre.

Norske Vio Media har lansert «Netflix for magasiner». Ideen bak Vio Media er at du som leser skal abonnere på Vio Media, og med det få tilgang til et stort utvalg av magasiner, slik vi gjør i dag med Spotify for musikk, Storytel for lydbøker, og nevnte Netflix for film og TV. Vio Media ble startet for to år siden av NTNU-studentene Agnes Dyvik, André Wærness-Vold og Mari Hæreid. I februar 2016 ble tjenesten lansert, og med seg har de investorer som Kjeller Innovasjon, private investorer tilknyttet Angel Challenge-nettverket, samt etableringsstøtte fra Innovasjon Norge. MediaPuls har tatt praten med André Wærness-Vold som en av gründerne, for å høre mer om historien bak, men ikke minst om fremtiden for Vio – og leserne.

Abonner på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Setter du pris på MediaPuls?

Lyst til å være en Patreon av MediaPuls? En sponsor. Vi ber ikke på våre knær, og vi truer ikke med å legge ned MediaPuls hvis vi ikke får betalt for jobben vi gjør, men har du lyst til å være med å støtte MediaPuls litt økonomisk, så hadde vi satt veldig stor pris på det.

Patreon er en crowdfunding plattform, og her kan du sponse akkurat som du vil. Med et stort eller lite engangsbeløp, eller via et fast beløp hver måned. Vi gir deg da et valg fra 1 til 50 dollar per måned, og skulle du sponse MediaPuls med så mye som 50 dollar, så skal du få noe igjen for det også. Foruten en god klem om vi skulle være så heldig å treffe på deg, så vil vi også personlig takke deg på Facebook og i podkasten vår. Og siden du er så rå og raus, vil vi også sende deg din egen MediaPuls-kaffekopp, slik at du kan nyte MediaPuls både i øret og i munn :)

Patreon-mediapuls