fbpx

#MediaPuls – Tips og tricks om sosiale medier

MediaPuls har fått besøk av sosiale medier-dronningen Astrid Valen-Utvik for å diskutere hva vi bør gjøre, og ikke, i sosiale medier i 2016.

Hva er best å gjøre mer eller mindre av? Hvilke sosiale medier er best for hvilke formål? Er det som er lov på Instagram lov på Facebook, og burde «alle» satse på Snapchat?

I episode 22 går vi litt dypere til verks, og for å snakke om «do’s and dont’s» har vi fått med oss dronningen av sosiale medier. Astrid Valen-Utvik er gründer av eget selskap – Valen-Utvik – og har jobbet med sosiale medier for store og små selskaper i en årrekke. Hun vet hva som funker og ikke bedre enn de fleste av oss…. og hun spår blant annet at flere som Hans-Petter vil bli aktive brukere av Snapchat i løpet av 2016.

Hør på MediaPuls på SoundCloud eller iTunes!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med linker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.